Engleski Prevod

Engleski prevod

Prevod sa engleskog na srpski jezik je najtraženija usluga koju Vam pružamo. Upravo iz ovog razloga engleski prevod je prevodilačka usluga koju možemo uraditi u neverovatno kratkim rokovima, a sve to po izuzetno pristupačnim cenama. Prevod sa engleskog odnosno prevod na elgeski najčešće podrazumeva prevode ugovora, ličnih i poslovnih dokumenata, izjava, potvrda, uverenja, kao i prevode udžbenika, medicinsku, pravnu i tehničku dokumentaciju.

Serbiantranslation tim prevodilaca sadrži nekoliko stotina prevodilaca engleskog jezika, od čega veliki broj prevodilaca poseduje diplomu sudskog tumača za engleski jezik. Takodje, novi bidding sistem koji koristi naša agencija garantuje da ćete dobiti uslugu po najnižim cenama na tržištu.

Pored pismenih prevoda, pružamo usluge lokalizacije sajtova, kao i usluge konsekutivnog i simultanog prevodjenja sa i na engleski jezik. Tim licenciranih stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u prevodjenju sa i na engleski su najbolja garancija našeg kvaliteta. Pošaljite nam upit I uverite se sami u brzinu naše ponude.

Ono što je prednost rada sa nama je tačnost, kvalitet i spremnost da se ispoštuju dogovoreni rokovi. Nama se možete obratiti za engleski prevod i ukoliko Vam treba prevod samo jedne strane, poput prevoda uverenja o državljanstvu, radnih biografija i slično, a isto tako i tekst sa velikim brojem stranica. Naše reference su kompanije iz raznih grana privrede, državne institucije, kao I fizička lica.

Sve cene prevodilačkih usluga kada je engleski prevod u pitanju, bilo da je u pitanju prevod na engleski jezik ili prevod sa engleskog na srpski, formiraju se po principu prevodilačke strane to jest 1800 karaktera sa razmacima. Ako ste zainteresovani za procenu Vašeg prevoda molimo da se ne ustručavate i pozovete nas odmah ili nas kontaktirate putem elektronske pošte.

POVERLJIVOST ZAGARANTOVANA
Satisfakcija zagarantovana

Zadovoljan Klijent - Naš Klijent

100% Garancija Kvaliteta za svaki Engleski Prevod

Verujemo u kvalitet naših prevodilačkih usluga. Ako iz bilo kog razloga niste zadovoljni servisom, vratićemo vam novac u periodu od sedam dana nakon zaključenog posla.

Saznajte Cenu Odmah ili nas Kontaktirajte Direktno

Iskoristite našu onlajn bazu od preko 500 profesionalnih prevodilaca za brzu i besplatnu procenu cene prevoda za Vaš dokument.

Alternativno, pošaljite upit mailom na office@serbiantranslation.net.

Saznajte Okvirnu Cenu Prevoda za 30 sekundi:

Prevod
Usluga: Tip:
Broj karaktera: (Kalkulator)   Valuta za Procenu:
security check security check security check security check
Email: Trenutna procena cene prevoda